aNoy's FotoPage

By: aNoy FotoPage

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-Mar-2010 14:43 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 time CNY

jauh jalan nih
kids pool
inhouse pool
View all 26 photos...
Tuk kesekian kalinya, bile dah takde choice maka Port Dickson jadik sasaran. Omputih kate, better than nothing kan. Abih pusing dari ujung ke ujung nak carik hotel yg memenuhi kehendak. Tak la hampir semua hotel dkt p.d penah try tapi nih gara2 byk yg dah fully booked. Pejam mato dan click YES saje

Venue : The Legend International Water Homes
Dated : 19th & 20th Feb 2010



Thursday, 4-Mar-2010 00:57 Email | Share | | Bookmark
Main Bubble

aris
mirulll
bubble everywhere
View all 14 photos...


Motif gambar besar berlatar belakangkan kereta yg tidak berbasuh itu. Heheheh....Main depan rumah je. Ini la background yg ado. Bercita2 tinggi nak bwk budak berdua ni men dkt taman. Entah bile la tue kan umie.

2-2 budak ini telah mengeluarkan suara yang...tanpa control menghuru harakan rumah nenek selayang meke tp champion tetap kepada ARIS. Lenkali mak teh buat buble air sabun je la. Lepas main bole terussss cuci lantai nenek

Enjoy pics............


Wednesday, 9-Dec-2009 12:30 Email | Share | | Bookmark
Eidul-Adha

ditiup angin
lebar sengih dik
batrisya!
View all 9 photos...
Raya Haji tahun ni mak dekat Mekah. Menunaikan rukun islam yang ke-5. Kami dekat sini tetap sambut secara kecil-kecilan saja. Officially tak byk pun koleksi gambar raya haji. Tapi bole jgk nak dipublishkan atas faktor sayatiadaideanakmembuatprojekfinalsaya. Meh layan gambar.



Tuesday, 10-Nov-2009 07:49 Email | Share | | Bookmark
Kak Jana's Family

ngan abah mereka..ni pun jenuh nak suh duduk diam
aris yg ngah blur2
dak tecik ni bajet comel la tue..comel keee
View all 19 photos...

bukan senang dah nak amik gmbr budak berdua ni tgh together2. ade je sorang ke hujung sana...sorang ke hujung sini. ini antara latest gmbr budak berdua nih...aris sudah menginjak ke angka 2 tahun..dan amirul pulak 3 1/2 thn. Gambar diambil time besday aris. majlis yang dibuat secara kecil-kecilan oleh uminyer.

*upload selesai....


Thursday, 8-Oct-2009 12:58 Email | Share | | Bookmark
Gambar Raya tak abis lagi

mak & mak long
gmbr ramai2
lagik skalik
View all 5 photos...
Mak bergambar kenang-kenangan dgn Mak Long dari Tg. Karang bersama2 anak-anaknya. Kami2 ni...selekeh ya amat. Secara automatik nyer kene out of frame. Arwah Pak Long (abang kepada abah kami) ade family yg besar...time raya sure meriah bile dah ramai2 berkumpul. Anak2 buah pun ramai dah besar2. Rupe dah lebih kurang je masing2. Tak bole nak banding dah mane satu anak buah, mane satu makcik tah. Belasah aje Rumah Mak Long dkt kg...keliling adalah sawah aka bendang. Dpt la rasa kg jugak. Atleast kan. Pemandangan sgt cantik tambah2 lagik bile padi sedang menguning (oh ayat skema disitu) Kalau nak balik Tg. Karang mesti ty...sekrg dah musim ape? 10 kali ty tetap tak hafal jgk. Teruk sungguh. Takpa...janji kenal padi cemane rupe. Dapat amik family photo berlatar belakangkan sawah padi pun cun jgk ek



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net